Thursday, 30 May 2013

Wednesday, 29 May 2013

Alaaaa Comeyy Nye !



Bukan yang tidur tuu target aku
but that cute girl
dye gelak macam tak ingat dunia sampai merah2 muka dye
Amboiii suke erk kenekan adeq sendiri 

Tuesday, 28 May 2013

Tak Sedap !


Menyesalnye makan fish n chip dekat Windmill. Tak sedap lansung ! Seriously memang tak sedap. Fish n chip Marybrown lagi sedap kott ! Nasib baek lahh bukan aku yang bayar ritu. Heheheh. Membe aku tu lahh sibuk sangat nak makan chicken chop ! Layankan jela ! Law ikotkan hati memang tak lahh nak makan at windmill tu. Makan at Marrybrown jer. Next time memang aku bawak dye g Marrybrown jer.

Thursday, 23 May 2013

Fish And Chips



OMG ! Meleleh lahh tengok nie. Tiba tiba rasa macam nak makan Fish an chips plak.. Mengidam la kott ! hahaha ! Da lama tak makan. Mase tengok masterchef ritu zain buley lak wat fish and chips. Hah ni lahh jadi nya. Hohohoh ! 


Tuesday, 21 May 2013

~1st GA by Hijab Valley~



Amacam nak join tak ?

Kalau nak Click SINI 

Nak tawu hadiah nya ape ?
.
.
.
.
.
.
.
Taaaadaaaaa !!!


This Beautiful Pinky Shawl

Taggie HUDA / ADILLA

Monday, 20 May 2013

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Klik Banner di atas ni kalau nak join (''.)

May Giveaway By Amer Corner




Klik -----> SINI Taw !

Hadiah nya sangat menarik.
Nak tawu tak ?

Jeng jeng jeng


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
Top Up RM 5 untuk x6 Orang

Oh My Giveaway By NURIRWANE




Klik -----> SINI Kalau Nak Join !

Tak kene baya lahhh !

Rugi nye sape tak join !



Monday, 13 May 2013

Berusaha !!


Tengok la atas tu sedihh kan total earning dia ? Memang sedih . Bila lah agak nya nak bertambah. Makin share naik sikit jer. Tak sabar nak shopping guna total earning 8share. Hahahaah 
Addict to shopping !

Thursday, 9 May 2013

Bobo Dan David Teo

Assalamualaikum





Zaman sekarang buat lagu sikit masuk youtube terus jadi terkenal
si Bobo ni lakk buat parody jer terus terkenal jadi artis naungan MIG plak tu
Sekarang dah tak payah auditionII ni sumua
Buat art sikit masuk youtube 
then tunggu lahh art korang dihargai
Macam lahh si Bobo ni 
Kan kan kan Bobo ??
Wink**Wink**

One Direction



Assalamualaikum




Tiba-tiba rasa jatuh cinta dengan One direction ! hahaha !

Dalam ramai ramai dorang ni 

Aku suka yang ni, sebab muka dia macam budak budak sikit !
Hahaha !

Nape lah dia muda sangat !
Kan sweet law same baya dengan aku 
Wink**Wink**

Wednesday, 8 May 2013

G.A From Canada with Love by Doodles of Life



Woahhhh ! Giveaway From Canada !
Saya nak.. Awak nak juga ?
Klik -----> SINI
Sini pown bule -----> Doodles Of Life

Penat Sangat

Okey last week memang minggu yang memenatkan. Sangat-sangat penat ! Rasa nak amek cuti jer, pastu tidur. Hahahaha ! Tapi tak bule. Hari nie aku nak blek nak terus tido. Hahaha ! 
Bila lah aku nak jadi kaya erk ? Nak beli Blackberry Z10.
Eh kesitu lakk aku ni hahaah !
Saje je buhsan lahhh tak tahu nak wat pe !

Friday, 3 May 2013

Review : Arrrrrgggghhhh ! Shopping Bersama Zalora





Zalora ?? Ape tue Zalora ??  Korang tak tawu ker Zalora tu ape ? Sape yang tawu tu kite gang. Heheheh... Sape yang tak tawu g tengok tb cepat pastu tunggu iklan orang menjerit mcm ni "Arrrrrhhhhgggghhhhh !!!" Then korang akan tawu ape itu Zalora... Hehehe !! 

Okey-okey last week Zalora de bagi aku voucer RM 50.. Bagi aku tu sangat-sangat lumayan ! Dan aku sangat-sangat teruja taw nak shoppong kat Zalora tu.. Ye aaarr siape tak rambang mata tengok barang-barang kat Zalora tu.. Gojess kot aku tengok Heels and Wedges kat Zalora. Bila aku dapat email jer yang Zalora bagi aku voucer tu aku tanpa segan silu bukak Zalora . Then aku plak menjerit ! OMG ! So Gojess ! Aku tak tahu nak pilih yang mane ni.. Aku mengambil mase 1 setengah hari kott nak pilih ! Then aku membuat keputusan yang tepat.. Hehehehe...

So payment sume da buat.. Kini tiba lah ketibaanya... Hukhukhuk ! 
  
Tadaaaaa !

Ni baru luaran jer

Dalaman dye 


Yeaaahh ! Akhirnya aku memilih wedges ni sebagai pilihan
hahaahaha !


AMARAN : ANDA PATUT MEMILIH ZALORA
KENAPA : KERANA ZALORA AKAN MEMBUAT ANDA RASA SANGAT-SANGAT DIHARGAI

Di Zalora ada pelbagai jenama, pelbagai jenis dan pelbagai warna mengikut citarasa anda
Di Zalora barang berkualiti
Barang Zalora juga cepat sampi ke rumah anda, dan senang berurusan dengan Zalora.

Zalora i love u lahh 
hahahaha


Thursday, 2 May 2013

Dah Pandai Dahhh


Heheheh... Nak gelakk dulu sebelum menaip... Hihihih.. Okay-okay nak citer pasal aku da pandai drive pakai sandle.. Heheheh.. Dulu bile nak drive je mesti tanggal kan sandle... Sliper pown cam tu jugak.. Hahaha klaka jer kannn... Tapi bukan aku sorang macam.. Ramai lagi macam tu... Example bf my bff.. Hahah laki un cam tu kaaa.. Adeq angkat aku, pengajar aku.. Majoriti sume perempuan macam tu... Tapi.... aku da terkeluar dari list sebab aku DAH PANDAI DAHH bawak tak payah bukak-bukak... Selesa sikit je aa.. Tapi oke...  



Hahahah... Blaja dulu manual... Tapi sekarang tak reti bawak manual.. Hanya pandai bawak auto je... Hahaha lagi pelik... 

Happy Bornday Cik Sha


Wahhhh Hepi Bornday Cik Sha... Heheheh ! Umur genap 22 tahun.. Yeaaahhh ! Layak untuk mengundi.. Tapi tak daftar pown... Hihihihi... Okay tak der yang special pown for this year.. Same as always.. Tak celebrate, tak diingati (mybe) hahahah ! Tak kisah pown.. Cukup lahh aku panjang umur.. Heheheh..