Thursday, 30 October 2014

Pre-Loved Di Fantasy House

Preloved ? Hurmm ekceli Sha banyak baju-baju and barang-barang yang Sha beli pastu pakai sekali jer then tersimpan elok dalam lemari(almari). Bila kemas-kemas sayang pulak nak buang. Bila tak buang semak pulak rasa. Opcoz la sayang coz baru guna sekali and barang-barang tu masih cantik lagi.

Contoh baju nikah, beli mahal-mahal pastu pakai sekali jer. Now da 2 bulan terperuk dalam lemari. So nak pakai memang tak ler  muat coz badan I da nek 2 KILO kot ! OMG


Sedih pulak rasa nya. Nak bagikan sedara, belum tentu sedara nak pakai baju liplap tu. Sedara Sha len macam sikit.

Baju tunang pun cm tu . Sampai sekarang tak pakai-pakai lagi. Ritu cubetest jugak. Sendat pulak baju tu. Hurmmm sedih :'(



So Sha amek keputusan nak jual baju-baju tu dekat blog ? Ada tak yang boleh bagi pendapat ? Patut ker tak patut ? And ada ker yang nak beli??

Jangan risau Sha tak ada penyakit berjangkit seperti kurap or kayap. Dijamin halal. Heee^^

No comments:

Post a Comment