Tuesday, 30 April 2013

My Boo





here's always that one person
That will always have your heart
You never see it coming
Cause you're blinded from the start
Know that you're that one for me
It's clear for everyone to see
Ooh baby ooh you'll always be my boo

[Alicia intro:]
I don't know bout you all
But I know about us and uh
It's the only way
We know how to rock
I don't know bout you all
But I know about us and uh
It's the only way
We know how to rock

[Usher Verse:]
Do you remember girl
I was the one who gave you your first kiss
Cause I remember girl
I was the one who said put your lips like this
Even before all the fame and
People screaming your name
Girl I was there when you were my baby

[Chorus (Usher):]
It started when we were younger
You were mine my boo
Now another brother's taken over
But its still in your eyes my boo
Even though we used to argue it's alright
I know we haven't seen each other
In awhile but you will always be my boo

[Alicia:]
I was in love with you when we were younger
You were mine my boo
And I see it from time to time
I still feel like my boo
And I can see it no matter
How I try to hide my boo
Even though there's another man who's in my life
You will always be my boo

[Alicia Verse:]
Yes I remember boy
Cause after we kissed
I could only think about your lips
Yes I remember boy
The moment I knew you were the one
I could spend my life with
Even before all the fame
And people screaming your name
I was there and you were my baby

[Chorus:]
[Usher:]
It started when we were younger
You were mine my boo
Now another brother's taken over
But its still in your eyes my boo
Even though we used to argue it's alright
I know we haven't seen each other
In awhile but you will always be my boo

[Alicia:]
I was in love with you when we were younger
You were mine my boo
And I see it from time to time
I still feel like my boo
And I can see it no matter
How I try to hide my boo
Even though there's another man who's in my life
You will always be my boo

[Usher:]
My oh, My oh, My oh, My oh, My Boo

[Alicia:]
My oh, My oh, My oh, My oh, My Boo

[Chorus (Usher):]
It started when we were younger
You were mine my boo
Now another brother's taken over
But its still in your eyes my boo
Even though we used to argue it's alright
I know we haven't seen each other
In awhile but you will always be my boo

[Alicia & Usher:]
I don't know bout you all
But I know about us and uh
It's the only way
We know how to rock
I don't know bout you all
But I know about us and uh
It's the only way
We know how to rock

Brian Mcknight Back At One





You're that only one for me 
( mybe )

Sunday, 28 April 2013

Friday, 26 April 2013

Chanteq De Mata




Klik sini ----> Chanteq De Mata
"Hanya yang cantik untuk anda, kerana kecantikan itu adalah hak milik setiap insan"
by Chanteq De Mata


Kerana Diriku Begitu Berharga
Wanita dan chantique bagai laut dan pantai yang tidak dapat dipisahkan. Wanita itu ciptaan yang sangat unik dan berharga. Saya bangga menjadi seorang wanita. And i'm addict to beauty.  Chanteq De Mata sangat-sangat memahami perasaan seseorang wanita. Sangat sangat tidak rugi  memilih Chanteq De Mata sebagai pilihan.



Mangsa-mangsa Aina Rahman Aida Mira Rara Emira Shaila

Matluthfi Memilih Pemimpin untuk Noobs




Bukak-bukak je fesbuk aku ternampak muke mamat ni..Then apa lagi aku cepat-cepat la play video dye.. Maklum lahh peminat setia la katakan..Hihiihihi..Paling best part dia nyayi tu..Tu yang wat aku tergelak..Hahahah..

Thursday, 25 April 2013

Simple-Simple By Mohd Zuhri





Amacam ? Nak join ?

Syarat nya mudah jer korang WAJIB follow blog ----> Mohd Zuhri  , Cik Ily  , Shazillah,  Nor Faezah dan dan dan Ain Hijrah


Dan selebih nya korang klik sini ------> Mohd Zuhri

Wednesday, 24 April 2013

Berwajah Baru



Yeaaahhh ! Blog saya dan header blog saya berwajah baru... Heheheh.. Malu nya rasa berkata-kata demikian... Hehehehe ! ~.~

Walaupown tak lahh hot sangat kann or kawaii... yang penting aku puas dan berbangga kerana hasil kerja sendiri -__- !

Shawl Tribal






Dan Banyak Lagi Disini ----> SHAWL

Friday, 19 April 2013

Gwiyomi/Kiyomi Comel !





BR1M


Uoolls i baru dapat BR1M.. Heheheh.. Biaselahh nama tercicir tue yang dapat lambat... Orang lain sume dah pi perhabes BR1M... Aku baru dapat.. :) Susah jugak lahh nak g tuntut.. Mula-mula g Dun Ayer Limau lepas tue orang tue swuh g  blah Alor Gajah lakkk.. Huh penat laaaa ! Macam nie baru lahhh de semangat nak mengundi :) Lalalala 

Tuesday, 16 April 2013

My Watch !



okey kali nie aku betul betul nak nages.. Jam aku da rosak.. Aku tak tahu macam mane bende ni buleyy terjadi.. Aku nak tengok dahh pukul berapa, tiba-tiba jarum saat aku hilang.. OMG !!! aku terkedu sebentar... rupa-rupanya jarum saat tu da tercabut dan jam aku sudahh tidak berfungsi lagi... Seriously aku sayang jam tu.. Tu lahh harta yang paling lame aku penah ada.. Sentimental value kott , aku tak kira, aku nak jam tu dibaiki jgak ! Tapi aku sedihh lahhh... Sebab aku tak jaga dia dengan elokk.. Ohh my WATCH forgive me... I promise that i wont forget u..



Friday, 12 April 2013

Mega Topup Giveaway by Incik B & SS



Untuk siapa yang nak tpup FREE tu come to mama ! hehehe
Meyh join GA ni.. Prize dia tpup tuu, siapa tak nak..
Alahhh bukan susah pown nak join GA ni, just follow je syarat-syarat yang senang tu
Masih belum terlambat kan nak join ni ??
So pe lagi jom lahh join same..

 klik sini kalau nak join SINI

Thursday, 4 April 2013

Got To Go



Best giler suara dia... Da lame tak dengar.. Nek giler aku cari tajuk lagu nie.. Nasib bek de blogger wat entry pasal dia.. dapat lahh aku jumpa tajuk lagu nie ! 

Wednesday, 3 April 2013

Tuesday, 2 April 2013

My Faveret Movie !!



Sedih giler citer nyer.. Berkali-kali aku tengok.. Heheheh ! Sedih-sedih pown best kottt !