Thursday, 12 December 2013

Holiday Holiday Holiday !

Wahhhhh..
Musim cuti sekolah apa lagi holiday sakan la uollss...
Minggu ni, minggu yang memenatkan bagi I
Ya lorh, 2 kali uolls I pergi menghitamkan kulit I
Yang sejak azalinya lagi kulit I yang tak beberapa nak putih ni.


Hehehehe... last Saturday yang 7 haribulan tu
I dengan Mr. Fuad a.k.a En. Buncit bermandi manda di  A'Famosa water park
You know what ??? Ohhhhhsem ! sangat-sangat..
Walaupun waktu tu memang ramai orang
Yela musim cuti la katakan uolls
Tapi... I puas hati dapat menghabeskan masa I seharian di situ

Okey first I nak citer, I try this one


Nampak macam comel-comel je kann ? Hehehe comel la sangat
Tapi siapa rasa dia suka kan adventure dalam hidup
You can try this beb ! I try pon macam nak menanges turun dari atas tu
Tapi paling mencabar, mendaki nak ke puncak tu, fuhhhhh ! penat jepp !

Seriously I memang teruja naik benda yang bawah ni

Masa mula-mula sampai I rase
Alaaaa bende ni mesti biasa-biase jer
Tapi after that, huh Mr.Fuad I pon dah tak berani nak try lagi
I sarankan siapa yang tak pernah try benda ni
You should try this, seriously (sambil buat muka berlagak) hehehheh

Okeyy habes cerita A'Famosa water park
Now masuk part II plak
I pergi bermandi manda pulak dekat Port Dickson 10 haribulan
Seriously memang penat and badan I sakit-sakit pon tak hilang lagi
Lepas balik dari water park tu, pastu sambung lagi dekat PD
Wahhh memang holiday sakan I uolls..
Kali ni I tak pergi dengan Mr.Fuad I but I with my bestie..

Sampai jer I dekat PD tue, matahari dah mula terpacak atas kepala
Memang panas terik laa I cakap you
Walaupun sekarang musim hujan
Nak tak nak terpaksa lah I mandi
Tak kan nak tengok jer bestie I mandi manda tanpa I
Panas pun panas lah yang penting I seronok










3 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti jom goin ga :http://nabila-adnan.blogspot.com/2013/12/buddyz-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti jom goin ga :http://nabila-adnan.blogspot.com/2013/12/buddyz-giveaway.html

    ReplyDelete