Monday, 4 August 2014

Raya Sakan ^^

Wahhh lama sungguh Wanie tak update blog ni. Banyak story mory yang Wanie nak citer uolls. (Banyak la sangat kan ?) Hahaha maklumlah raya kann. So banyak la aktiviti nya. Yer dakkk !

Walaupun minggu pertama syawal dah berlalu, kepenatan yang I rasa macam baru semalam je raya. Yela, orang len dah duk sinuk kerja, Yang Wanie duk sibuk jalan raya tak habes-habes. Well raya kan sebulan. Macam biase la, jalan raya nya satu umah jer. Tapi merayap 1 Melaka.

Yang ni house rumahsi berkopiah hitam . Aminur Shafiq namanya. 

Lepas jalan raya rumah si kira (tudung biru) kiteorang roun da world. Berjimba la beb



Yang ni pulak kiteorang pergi pre wedding I kat Masjid Cina area Stadium Hang Jebat. Cantik kan bff I ni. Azam I nak jadi secantik dia, hehehe bukan untuk menunjuk tapi untuk bakal suami sendiri. Hihihi


 Teaser je dulu 



5 comments:

  1. Aritu pun teena sempat singgah kat masjid cina. Wanie, Melaka kat mana? Teena pun duk melaka jugak.

    ReplyDelete
  2. ler tmpt wt lesen krubung..huhuu

    ReplyDelete
  3. mesti nervous kan wani? :s but congrats anyway :)

    and i super love the shoes! taktau kenapa asal lace je, mesti jatuh hati. hehe

    http://renbowlala.blogspot.com/2014/08/hardcore-shopper-giveaway-perhaps.html

    ReplyDelete
  4. Chqz - me too . nmpk gojes kn bila ad lace2 ni .
    Reza- tawu ker ?

    ReplyDelete