Wednesday, 15 October 2014

RM48 ke Festival of Fear di Sunway Lagoon

Assalamualaikum

Hey guys ! Pernah pergi Sunway Lagoon tak ? Sha belum pernah lagi. Tapi inshaAllah dalam perancangan. Usul-usul sudah pun dibentangkan kepada En.Suami. Heee^^

Itu ioollss nak pergi sendiri. Tapi kalau uolls nak pergi jugak, ioolls boleh kongsikan cara macam mana uoollss boleh menang  tiket bernilai RM48 seorang untuk menyertai Festival of Fear di Sunway Lagoon.  Bila ?? Pukul Berapa ?? Macam mana ??  


TARIKH : 25 Oktober 2014 (Sabtu)

MASA : 7.00 petang – 10.30 malam

Uolls hanya perlu lengkapkan slogan seperti yang diberikan dan tinggalkan komen anda di SINI . “REMAJA perlu pilih saya ke Nights of Fright 2 kerana ____” (tidak melebihi 20 patah perkataan) di instagram kami secepat yang mungkin sebelum 17 Oktober 2014.


Bukan tu jerr wey,  salah seorang daripada 30 pemenang bertuah berpeluang memenangi hadiah istimewa daripada Sunway Lagoon. Uolls just tangkap gambar mengikut kreativiti dan muat naik ke IG dengan menggunakan #NOFSL & #majalahremaja . Gambar yang kreatif dan mendapat ‘likes’ terbanyak akan dipilih sebagai pemenang.

Amacam joe ? Senang tak ? So tunggu apa lagi wey !

Read more at http://websta.me/p/830782794602100205_199949332#AeP0CETyFSZ2c3xZ.99

Alaaaaa senang jer uoolss. Sha pun dah join okeyy ! (jangan lupe follow insta Sha and double tap okeyyy) Please please la. Sha mohon jasa baik uoolls like gambar Sha oke. Heee^^ (sambil buat muka  acah-acah comel)

My instagram - cikshazwani


Ehhh ehh ehh tapi sebelum uolls nak join wajib follow instagram Sunway Lagoon @sunwaylagoonmalaysia dulu taw kalau nak menang tiket.
4 comments:

  1. sy pun tak penah g sunway lagoon.. padahal dekat sekangkang kera je pun. hehe

    ReplyDelete
  2. eshhh kite ni pon blm pnh pegi sunway lagoon lagi.. nak kena try isi slogan gak lah mane tawu dpt ke kan hehe

    ReplyDelete
  3. anamizu hee^^ da tamat la contestnya

    ReplyDelete