Thursday, 2 May 2013

Dah Pandai Dahhh


Heheheh... Nak gelakk dulu sebelum menaip... Hihihih.. Okay-okay nak citer pasal aku da pandai drive pakai sandle.. Heheheh.. Dulu bile nak drive je mesti tanggal kan sandle... Sliper pown cam tu jugak.. Hahaha klaka jer kannn... Tapi bukan aku sorang macam.. Ramai lagi macam tu... Example bf my bff.. Hahah laki un cam tu kaaa.. Adeq angkat aku, pengajar aku.. Majoriti sume perempuan macam tu... Tapi.... aku da terkeluar dari list sebab aku DAH PANDAI DAHH bawak tak payah bukak-bukak... Selesa sikit je aa.. Tapi oke...  



Hahahah... Blaja dulu manual... Tapi sekarang tak reti bawak manual.. Hanya pandai bawak auto je... Hahaha lagi pelik... 

2 comments:

  1. auto senang lagi dear..hihi...tapi cik akak tak reti bawak pon..hahah

    ReplyDelete