Friday, 30 May 2014

Menghitung Hari ^^

Ohhh tidak hari semakin hampir. Lagi 90 ++ hari lagi. Ya Allah, tuhanku engkau kuatkan lah semangat hambamu ini, aminnn. Pening doorgift tak siap lagi, maklum lah door gift I buat sendiri guna paper beg goreng pisang dan doilies paper. Kan memang trend orang sekarang. Bukan sahaja trendy, cantik malah jimat kau jahh ! Heheheh ^^

Baju untuk nikah dah ada, putih coklat. Tinggal misi untuk beading ajerrr. Tapi masih kebuntuan, adakah I masih punya waktu (cehhhh gitu) Yelahhh paperbeg untuk doorgift pn tak  habes tampal lagi. Namun demi hari yang bahagia I masih gagahkan kudrat yang ada ini untuk meneruskannya, gituuuu. Huhuhuhu

Bagi Datin macam I ni, I suka nak D.I.Y sumua benda, hehehe. Rasa puas hati bila buat sendiri. Wedding Guest Book pun I D.I.Y taw. Untuk dalaman book tu I print gunakan format yang I download dekat tenet. Sorry sangat tak ada gambar yang dapat I tunjukkan coz baby s3 I rosak, now pakai handphone torchlight ajerr. Semalam baru jer habeskan duit dekat Popular beli hard cover untuk book tu. Now tinggal dak hias-hias cover dia.

Sekarang I tengah riki-riki design mana yang I reti buat senang dan cantik for my wedding guest book. Okeyy disebabkan I beli hardcover semalam black colour so design-design I like this


No comments:

Post a comment