Thursday, 13 March 2014

Pilihan Kasut Nikah & Sanding

Seriously I addict to shopping. Kalau orang bagi I 10k !! 1 hari I boleh habeskan tau. 1 malaysia ni I sanggup travel kalau bab shopping. So disebabkan hobby I nie shopping, masa nikah & sanding nanti I nak beli kasut. En. Tunang lah jadi mangsa I ( tukang bayar ) hehehehe. I da riki-riki kasut nikah dan sanding nanti. Teruja sangat nak beli. Kalau beli sekarang macam cepat sangat jer. En. Tunang cakap nanti beli lepas raya. Majlis resepsi pon bulan 8, so tak ada masalah beli lepas raya ^^. Persiapan untuk my bigday alhamdulilah I dah beransur buat. So jom tengok gambar-gambar kasut pilihan hati I. 

Kasut Nikah

Yang kanan tu, simple dan nice kann. Sweet jer gitu. Tak boleh beli tinggi-tinggi sangat macam platform tu coz En.Tunang tak tinggi sangat. Sedihhh ( sebab minat giler kat platform )
Ohhh gojes, mummy tak boleh nak pilih u. Kalau mummy pilih u, nanti mummy dah macam galah. 163cm ++ u yang over 3-4 inc ni membuatkan En.Tunang mummy tenggelam dalam lautan kerendahan. Hihihi^^
Ohhhmmaaaiii ! U so gojes ! Pleaaasee-please be mine. En.Tunang tolong lah memahami jiwa dan perasaan I. I nak nie sekarang jugakkk !
So setelah di fikir secara panjang dan masak-masak I decide nak beli kasut design macam ni untuk nikah. Tapi bukan pink menyerlah gini. Puteh or cream, coz baju nikah I da kuning suram-suram... Tak crowded and tak simple sangat kan.. Tak nak lahh beli sarat barat dengan bling-bling takot nanti lepas kawin jadi perhiasan pulak. Dan tak TINGGI sangat..^^

Kasut Sanding

Ni lahh pilihan hati I but... Malas lah nak cakap, sedihhh tak dapat nak pakai camni untuk resepsi nanti
Tak kira nak jugak kasut macam ni, walau terpaksa menyeberangi lautan api pun I sanggup untuk mencari kasut macam ni tapi below 3 inch. ohhhmaaaii fall in love. I akan usaha untuk mencari kasut macam ni tapi tak tinggi supaya I and En.Tunang sama level tinggi.

I belive I can find it !







No comments:

Post a comment