Wednesday, 2 November 2016

Shopping Di Onniso !

Assalamualaikum dan hai !


Semalam aku baru update enty pasal Onniso. Aku beli barang mainan untuk Opal. Harini dah sampai barang yang aku oder. Alhamdulillah cepat sungguh service dorang. Dorang pos guna Gdex. Aku ingat lagi 2-3 hari or mungkin seminggu. Well murah kan, mesti barang oversea.







Sangat puas hati dengan barang dioder dengan barang yang sampai. InshaAllah aku akan repeat oder lagi. Wuhuuuu ! Tak sabar nak tunjuk Opal. 


2 comments:

  1. Comel barang2 untuk anak.. Ini kalau Reen ada anak, confirm shopping juga. Lebih2 lagi kalau harganya murah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak dia jd teruja nak main sama :)

      Delete