Thursday, 4 July 2013

If i Could ??

If I can, I want everything pink around me and I will make it happen... Hahahah IF I COULD 

 Disebabkan myvi de keluaran kaler pink so kete ni la jadi Idaman 

Suka Iphone kaler pink (accessories jer pink) Hahaha

Suka tengok laki pakai baju pink (sekadar gambar hiasan)

aku minat giler dengan Aspire One ni sebab kaler pink... Lagi pown aku suka yang kecik-kecik macam ni comel jer... Tapi Aspire aku kaler merah.. Besar lakk tu nak bawak gie mana-mana pown malas(berat)

if bedroom aku macam ni, sume pink...memang tak keluar bilik lahh jawabnya

pastu dapat lakk kawan macam diorang ni.. JAMBU memang complete lahh.. Hahahah

Tapi sayang sangat.. orang akan kaitan warna yang sangat cantik ini dengan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.
.
.
tak payah nak senyum sangat la En.(tetttt !!)
kena samak juaga blog aku ni
Cissss !!!



2 comments:

  1. wah.. sama ja citerase! sy pun suka benda2 pink ni. tapi yg en ehem2 tu tak la.. haha

    ReplyDelete
  2. yang ehem2 tu mencacatkan pandangan :)

    ReplyDelete